Zoek op land, regio of reis

×

Yellowstone National Park...

Yellowstone National Park

Yellowstone National Park is een van 's werelds meest unieke en betoverende bestemmingen. Het eerste nationale park van de Verenigde Staten biedt populaire bezienswaardigheden zoals Mammoth Hot Springs, Yellowstone Lake, de Grand Canyon of the Yellowstone en niet te vergeten Old Faithful, de geiser die dagelijks trouw op gezette tijden het hete water hoog in de lucht spuit.

Waarom Yellowstone National Park bezoeken?

Yellowstone National Park biedt een overweldigende natuurlijke schoonheid en geothermische natuurwonderen. Yellowstone huisvest 's werelds grootste geisercollectie, met de iconische Old Faithful als hoogtepunt. U ziet er kleurrijke warmwaterbronnen, borrelende modderpoelen en unieke geothermische kenmerken. Ook biedt het een unieke kans op het spotten van wilde dieren. U kunt er ook oog in oog staan met bizons, elanden, beren en wolven.

Hoeveel dagen in Yellowstone National Park?

Yellowstone National Park is enorm groot, bijna 9000 vierkante kilometer. Daarmee is het park meer dan twee keer zo groot als de provincie Noord-Holland. Wij raden u dan ook aan om minimaal twee volle dagen in Yellowstone National Park door te brengen.

Het reisaanbod...

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!