Zoek op land, regio of reis

×

Camperreizen Amerika en Canada...

Verken Amerika en Canada met uw eigen huis op wielen

Wat is er fijner dan 's morgens midden in de natuur wakker worden en op pad gaan met uw eigen huis op wielen? Onderweg stoppen bij dat uitzichtpunt op een helderblauw meer in de Rocky Mountains en genieten van versgezette koffie. Houdt u van de natuur en kamperen? Dan is een campervakantie in Amerika of Canada dé manier om het land te verkennen. GoAmerika werkt voor de camperhuur Amerika en Canada met een aantal gerenommeerde verhuurmaatschappijen, die verschillen in kwaliteitsniveau en het soort campers dat wordt aangeboden.

Gratis routeadvies
Extra bij GoAmerika. Boekt u uw camperreis Amerika of Canada bij GoAmerika, dan kunt u gratis langsgaan bij één van onze routespecialisten voor een persoonlijk routeadvies voor uw camperreis. Locatie: Randstad.

Camperreizen inclusief gereserveerde campings
Camperreizen in West-Canada en West-Amerika zijn zeer populair. Zeker in de maanden juli en augustus raden wij u aan uw campings reeds vooraf te reserveren. Dat voorkomt teleurstellingen, omdat veel campings reeds lang van te voren zijn volgeboekt. Ook in andere maanden is het wel een prettige gedachte als uw overnachtingsplaats reeds geboekt is. GoAmerika helpt u hier graag bij.
Wij stippelen dan met u de route uit en reserveren alvast uw campgrounds in West-Canada of West-Amerika. Volgens een vaste route of een route op maat. Ook ontvangt u dan van ons een Nederlandstalig routeboek voor uw reis, alsmede een handige app.

Camperreis op maat
Op onze website vindt u een aantal voorbeelden van onze camperreizen. Wilt u een andere camperreis? Vraag ons dan om een voorstel op maat voor uw campervakantie Amerika of Canada.

Gratis routeadvies bij uw camperreis

Eric Meijer, routespecialist

Boekt u uw camperreis door West-Amerika bij GoAmerika, dan adviseer ik u graag over de beste route en de mooiste campings. Samen met mijn vrouw Monique heb ik tientallen malen door West-Amerika gereisd. Ik help u dan ook graag met het uitstippelen van de mooiste route voor uw reis. Ik maak graag een afspraak met u bij ons thuis (omgeving Den Haag)!
Deze service is gratis als u uw camperreis bij GoAmerika boekt.

Het reisaanbod...

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!