Zoek op land, regio of reis

×

Camperreizen Amerika en Canada...

Camperreizen

Wat is er fijner dan 's morgens midden in de natuur wakker worden en op pad gaan met uw eigen huis op wielen? Onderweg stoppen bij dat uitzichtpunt en genieten van versgezette koffie. Houdt u van de natuur en kamperen? Dan is een campervakantie dé manier om het land te verkennen. GoAmerika werkt voor de camperhuur in Amerika, Canada en Alaska met een aantal gerenommeerde verhuurmaatschappijen, die verschillen in kwaliteitsniveau en het soort campers dat wordt aangeboden.

Uw campings in Amerika en Canada vooraf gereserveerd

In Noord-Amerika is het reizen per camper erg populair. Reist u naar West-Canada of West-Amerika, dan is het onmogelijk om nog op de bonnefooi te reizen,. Het is immers essentieel om uw campings in populaire gebieden, zoals de nationale parken al vroeg vast te leggen. Dat voorkomt teleurstellingen, omdat veel campings reeds lang van te voren zijn volgeboekt. Om die reden bieden wij in Amerika en Canada uitsluitend nog reizen aan met vooraf gereserveerde campings. Deze reizen zijn beschikbaar in West-Canada, Atlantisch Canada en Zuidwest-USA. Wij reserveren dan niet alleen uw overnachtingsplaatsen, maar ook eventuele excursies. Ook ontvangt u van ons een uitgebreid persoonlijk routeboek, inclusief handige tips. Gebeurt er op uw route iets onverwachts? Dan weten wij u te vinden en helpen wij u met een aangepaste reisroute. GoAmerika ontzorgt u graag voor en tijdens de reis!

Gratis routeadvies bij uw camperreis

Extra bij GoAmerika! Boekt u uw camperreis in Amerika en Canada bij GoAmerika, dan kunt u gratis langsgaan bij één van onze routespecialisten voor een persoonlijk routeadvies voor uw camperreis. Locatie: Randstad.

Uw camperreis op maat

Staat de camperreis van uw keuze niet op onze website? vraag ons dan om een voorstel op maat voor uw campervakantie.

Gratis routeadvies bij uw camperreis

Eric Meijer, routespecialist

Boekt u uw camperreis door West-Amerika bij GoAmerika, dan adviseer ik u graag over de beste route en de mooiste campings. Samen met mijn vrouw Monique heb ik tientallen malen door West-Amerika gereisd. Ik help u dan ook graag met het uitstippelen van de mooiste route voor uw reis. Ik maak graag een afspraak met u bij ons thuis (omgeving Den Haag)!
Deze service is gratis als u uw camperreis bij GoAmerika boekt.

Het reisaanbod...

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!