Prachtige routes door de mooiste bestemmingen 
Onze fly-drives bieden u een ruime keuze aan prachtige routes door onze bestemmingen, waarbij u kennismaakt met de vele facetten van deze bijzondere landen. Met uw eigen huurauto maakt u een autoreis langs de bekende en onbekende hoogtepunten. Uiteraard ontvangt u van ons een routebeschrijving, zodat u onderweg niets mist.

Op deze website bieden wij u een selectie van onze routes in Amerika. De reizen hebben verschillende reisduren en zijn inclusief overnachtingen in verschillende soorten accommodaties, zoals hotels, cabins, bed & breakfast en andere bijzondere accommodaties

De autoreis van uw wensen
Deze routes zijn uitsluitend voorbeelden van de mogelijkheden. Wij kunnen voor u een reis op maat samenstellen! Neem hiervoor contact met ons op. Wij maken graag voor u een voorstel dat volledig aansluit bij uw wensen.

Alle Fly-drives zijjn gebaseerd op een verblijf in een 2-persoonskamer op basis van logies (tenzij anders vermeld), de vliegreis vanaf Schiphol, een huurauto. Bij elke reis geven wij graag suggesties voor excursies, die uw reis nog completer maken. Wij hebben deze geselecteerd op hun lokale karakter. Soms zijn deze excursies zelfs al inbegrepen!