Zoek op land, regio of reis

×

The Great Outdoors...

The Great Outdoors

Ontsnap even aan de alledaagse drukte en dompel u onder in de grootse natuur van de Verenigde Staten. Van Yellowstone tot Yosemite, Amerika heeft een aantal nationale parken die zeker een bezoek waard zijn. Ongetwijfeld een van de meest opwindende eigenschappen van de Amerikaanse nationale parken is de ongelooflijke fauna. Hier kunt u onder andere Amerikaanse zeearenden zien zweven en wilde beren zien rondzwerven in hun natuurlijke habitat. Ze zijn ook het leefgebied van buffels, wilde wolven en elanden. GoAmerika laat u graag kennismaken met de bekende nationale parken, zoals Grand Canyon of Zion National Park. Maar wij wijzen u ook graag de weg naar de minder bekende pareltjes. Bezoek het Hoh Rainforest, een van de mooiste locaties in het Olympic National Park in Washington, wandel door ontondekte Slot Canyons in Utah, geniet van het weidse uitzicht in Acadia National Park of waan u in een buitenaards landschap in Craters of the Moon.

De natuur van de Pacific Northwest

Zelfs voor wie al veel van Amerika heeft gezien, kan een vakantie in Oregon en de Pacific Northwest een openbaring zijn. U vindt hier natuur in zijn meest ongerepte vorm en in zo'n grote variatie, die in geen andere staat te vinden is. Zandstranden en ruige berggebieden, wijnvelden en woestijnen, kratermeren en bergweides wisselen elkaar af, op relatief korte afstand.Oregon is de staat van contrasten. maar ook van superlatieven. Het heeft de diepste canyon (Hells Canyon), het diepste meer (Crater Lake), een potentieel actieve vulkaan tevens populair skigebied (Mt. Hood) en een heuse woestijn.De staat Washington, tegen de Canadese grens, wordt door de Cascade Mountains verdeeld in een vruchtbaar, bosrijk kustgebied en een droog binnenland met prachtige woestijnlandschappen.

De Mighty 5 van Utah

Een fly-drive van Utah's 'Mighty 5' betekent kijken naar de zonsopgang boven de duizelingwekkende diepten van Canyonlands en vervolgens naar de zonsondergang kijken door een onmogelijk delicate rotsboog in Arches. Het betekent oog in oog staan met oude rotstekeningen in Capitol Reef, en naar beneden kijken naar koraalkleurige rotshoodoos in Bryce Canyon. Maak het avontuur compleet met een wandeling tussen de steile wanden van een slotcanyon in Zion of de indrukwekkende Buckskin Gulch.

The Great American West in de Rockies

In de staten in de Rocky Mountains vindt u nog het 'echte Amerika'. Het is het echte Wilde Westen, het land van cowboys en indianen, van kuddes bizons op uitgestrekte prairies, maar ook van de nationale parken als Yellowstone National Park en Grand Teton National Park. Dit is waar Lewis en Clarke op ontdekkingsreis gingen, waar Custer en Crazy Horse vochten bij Little Big Horn en het gebied dat Butch Cassidy en de Sundance Kid onveilig maakten.

De staten Montana, North Dakota, South Dakota, Wyoming en Idaho promoten zichzelf niet voor niets als 'The Great American West'. Hoogtepunten van dit gebied zijn ongetwijfeld Yellowstone National Park en het aangrenzende Grand Teton National Park. Yellowstone National Park is een geothermisch wonder met kleurrijke bronnen en spuitende geisers, terwijl in Grand Teton National Park hoge bergtoppen het beeld bepalen. Beide parken zijn het leefgebied van beren, bizons, elanden en dikhoornschapen.
In South Dakota komt u oog in oog te staan met de presidenten bij Mount Rushmore en ziet u de immense afbeelding van de indianenleider bij Crazy Horse National Monument. In Custer State Park leven meer dan 1500 bizons. De aanblik van een kudde buffels die over de vlakte stormt is onvergetelijk!

GoAmerika - de Amerika-specialist

Wij begrijpen dat u bij het boeken van een reis naar Amerika niet over een nacht ijs gaat. De mogelijkheden zijn immers eindeloos. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze en gaan graag met u in gesprek om die reis samen te stellen die precies aan uw wensen voldoet.

Op deze website vindt u een groot aantal reizen ter inspiratie. Maar er is meer! Vindt u op deze website niet de reis van uw keuze? Neemt u dan contact met ons op voor een reis op maat. Onze bestemmingsspecialisten helpen u graag met het samenstellen van de reis, die volledig aansluit bij uw wensen! Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis.

Maak kennis met ons team

Het reisaanbod...

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!