Zoek op land, regio of reis

×

Fly-Drives...

Unieke roadtrips Amerika en Canada

Onze roadtrips in Amerika en Canada bieden u een ruime keuze aan prachtige routes door Amerika en Canada, waarbij u kennismaakt met de vele facetten van deze bijzondere landen. Met uw eigen huurauto maakt u een autoreis langs de bekende en onbekende hoogtepunten. Uiteraard ontvangt u van ons een routebeschrijving, zodat u onderweg niets mist.

Op deze website bieden wij u een selectie van onze roadtrips in Amerika en Canada. De reizen hebben verschillende reisduren en zijn inclusief overnachtingen in verschillende soorten accommodaties, zoals hotels, cabins, bed & breakfast en andere bijzondere accommodaties. Wilt u de reis aanpassen of een roadtrip op maat samenstellen? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Uw roadtrip Amerika of Canada op maat

Een rondreis per huurauto is een geweldige manier om Amerika of Canada te ontdekken. Onze rondreizen brengen u door de bekende en onbekende gebieden van Amerika en Canada. Deze roadtrips zijn uitsluitend voorbeelden van de mogelijkheden. Wij kunnen voor u een rondreis op maat samenstellen! Neem hiervoor contact met ons op. Wij maken graag voor u een voorstel voor een roadtrip Amerika of roadtrip Canada die volledig aansluit bij uw wensen.

Alle onze reizen zijn inclusief vliegreis, een huurauto en alle overnachtingen. Ook ontvangt u bij uw reis van ons een persoonlijk routeboek met handige tips voor onderweg. Bij elke reis geven wij graag suggesties voor excursies, die uw reis nog completer maken. Wij hebben deze geselecteerd op hun lokale karakter. Soms zijn deze excursies zelfs al inbegrepen!

Het reisaanbod...

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!